Background Image

De magie van lichaamswijsheid

De magie van lichaamswijsheid

Deze speciale editie van onze vrouwen-cirkels, staat in het teken van " De magie van lichaamswijsheid". Het vertrouwen op en verankeren van onze body wisdom, en daarin gezien worden door een ontvankelijke bedding van sisters.

Ben jij een vrouw die?

  • Verlang jij naar een plek waarin je je hele wezen mag zijn? Een plek waar je toestemming hebt om te bewegen vanuit je innerlijke weten?
  • Verlang je ernaar meer ruimte binnen en rond jezelf te creëren?
  • Verlang je naar de veilige bedding van sisters?
  • Voel jij de nood om eens diep te vertragen, en vanuit de stilte en het innerlijk luisteren terug in de actie te komen?
  • Ben jij benieuwd naar de oogst die Els meebrengt uit India, zoals 'de niet-lineaire natuur van het vrouwzijn', en de oogst die Linde meebrengt na tien dagen sisterhood in de prachtige Sahara woestijn?

Dan ben je aan het juiste adres voor deze herverbindende, warme vrouwencirkel!

Data

Wild Sister Circle op zo 24/03/2019

Vanaf: 10u (inloop vanaf 09:30u) Tot: 18u

Locatie

Mechelsesteenweg 121
2018 Antwerpen

Prijs

125€ incl. BTW en koffie, thee, een gezonde lekkere lunch, gezelligheid, een coin ter waarde van 20€ voor een volgende circle of Inner Track transformatiereis. De coins van onze info-avond of van een vorige sister circle, kan je inruilen voor 20€ korting (vermelden bij inschrijving). Indien je een factuur wenst, mail je gegevens dan door, samen met je aanmelding. Factuur volgt na 11 maart, wanneer Linde terug is van de Sahara reis!

Wil je deelnemen?

Je kan je inschrijven door jouw gegevens aan ons over te maken via onderstaand inschrijvingsformulier.

Ja, houd me op de hoogte van komende reizen en workshops.
Ik wil graag een factuur